top of page
Green Organic Warm Food and Restaurant Bio-Link Website (5).png
Billede 13.12.2020 13.24.58.jpg

Kom med ind i årets mest potente transformationsenergi,
og modtag fire trin til at materialisere dine vildeste drømme

PORTALEN ER LUKKET FOR NU

Billede 13.12.2020 13.39.45.jpg

OPLEVER DU ET MISMATCH MELLEM DINE DRØMME OG HVAD LIVET SENDER I DIN RETNING?

Manifestation af vores drømme er en kompleks proces - det kan jeg skrive under på 1000 gange.

Jeg tror ikke vi gør hinanden nogen tjeneste ved at sælge idéen om at en særlig opskrift eller en one size fits all model kan manifestere vores drømme. Min egen erfaring er i hvert fald, at meget af processen foregår et sted dybt i mit indre, hvor jeg knap nok har bevidsthed om, hvilke faktorer der er på spil. 

Det er i bund og grund derfor, at jeg har skabt transformationportalen, for lige her fandt jeg selv ind til nogle af mine dybeste overbevisninger, som tavst lå i baggrunden og gjorde det svært for mine drømme at komme til mig. 
Transformationsportalen er en rejse gennem fire energier, som i perioden hvor portalen er åben er aktive i vores kollektive bevidsthed, og derfor langt lettere at nå ind til end normalt. Det er en invitation til dig om at gå med de energier, og nå ind i din egen indre stilhed, så du kan lytte ind i dit hjertes budskab. 

Billede 13.12.2020 13.59_edited.jpg

FIRE PORTALER, FIRE TRANSFORMATIONER

et dybt dyk ind i din indre manifestationskraft med Human design og gene keys

Åbnes d. 22. januar

GATE 41: DRØMME - FRA FANTASI TIL ALKYMI

Gate 41 er helt unik, da det er den eneste gate i hele systemet, der altid er en del af alle begyndelser - det er initiativet og drømmen før form. Den er begyndelse på det nye år, der vi sætter intentionerne for vores inderste og sandeste drømme.
Gatens essens er en åben, rolig og tillidsfuld forventning

åbnes d. 27. januar

GATE 19: ØNSKER & BEHOV - FRA MANGEL TIL OVERFLOD

Gate 19 handler om vores ønsker og behov og hvordan vi balancerer vores energi, så vi giver slip på det der ikke rigtig nærer os for at skabe plads til det der gør. Det er en tilgang til livet, og gatens essens handler om at udvikle en fintfølende sensitivitet med vores omverden, så vi kan sætte den i spil på rette vis.

åbnes d. 2. februar

GATE 13: DIVINE FEMININE - STILHED OG VIBRATION

Gate 13 er en magisk gate for transformation og skifte. Det er samme tidspunkt som den keltiske ceremoni Imbolc, og den markerer skiftet fra jord til ild, fra vinter til forår. Gatens essens handler om at bevare vinterens stilhed og ro, så vi dybt i vores sjæl hører forårets længsler mens vi forbliver tro mod os selv.

Åbnes d. 7. februar

GATE 49: GENFØDSEL TRANSCENDENS & PROGRAMMEIRNG

Vi startede rejsen ind i portalerne med altings begyndelse, og med potentialet for en forandring så gennemgribende, at det er en reprogrammering af vores celler. Essensen af gate 49 er en genfødsel, hvor vi bliver til påny. Det er at tage et skridt over tærsklen fra det der var til det der nu kan komme til dig

Billede 13.12.2020 13.37.23.jpg

FACTS OM PORTALEN

HVAD INDEHOLDER PORTALEN?

Hver gang solen rejser ind i en ny portal får du en mail i din inbox med link til en inspirerende video på 30 min., som guider dig ind i energien af den pågældende gate, samt et et 2- siders refleksionshæfte, som du selv kan bruge til at dykke dybere.

HVAD SKAL JEG VIDE PÅ FORHÅND?

Forløbet er lavet, så alle kan være med, og der er ikke noget du som sådan skal vide inden vi går igang - du behøver heller ikke kende til Human Design. I velkomstmailen er der et link hvor du kan hente dit eget chart, hvis du gerne vil følge med i dine energier.

HVOR LÆNGE ER PORTALERNE ÅBNE?

Solen er i hver gate i 5-6 dage, hvor jeg vil anbefale at du laver dine refleksioner. Alle der har købt adgang til portalen kan tilgå videoerne resten af år 2022. Du er velkommen til at komme med, selvom vi er gået igang, der er plads til dig <3

bottom of page