Readings af din sjæls blueprint

elizabeth-lies-ZWPerNlqUu0-unsplash.jpg
evie-s-vSJpXjUzXPA-unsplash (1).jpg
Ryg med velour_filter.png

Jeg tilbyder readings af din sjæls blueprint, hvor jeg ud fra min viden om Human Design og Gene Keys intuitivt tuner ind på de beskeder, som gerne vil igennem til dig lige netop nu. I mine læsninger fornemmer jeg flere lag af dig, og jeg ser hvilke temaer der har udspillet sig gennem dit liv, hvor du har været åben og sårbar for andres påvirkninger, og hvor du er kommet til at gemme på dine gaver.

 

En reading  er en påmindelse til dig om, hvem du er her for at være.

Krystal salt
halv asa med velour_filter.png

Pris: 795,-

BASAL READING

Med en basal reading modtager du en personligt indspillet lydfil, som indeholder en gennemgang af dit chart og alle de vigtigste elementer, så som type, profil, channels og circuitry. 

Din lydfil optages fra start og kun til dig, og den skal ses som et mere sammenhængende alternativ til de services du ellers kan finde på nettet, som guider dig ind i de enkelte dele. 

Pris: 2595,-

DIG & DIT BARN READING

Jeg blev selv mor til min datter i 2018, og jeg har fra starten af intuitivt guidet hende gennem hendes design. Hun er min største læremester, og det bedste vidnesbyrde for, hvad Human Design kan give os af konkrete værktøjer i vores daglige virke. Vi plejer at sige, at Human Design er for vores børn, og det bliver så tydeligt for mig, når jeg kan se hvor ubesværet min datter lever sit design. 

Pris: 1199,-

FØDSELS READING

En reading i barsels- eller dåbsgave til de nybagte forældre med den information de skal bruge til at give deres barn den bedste start på livet. Det er ikke en fuld reading, men en smuk og overskuelig "menu", hvor alle kan være med. 
Du modtager en pdf-fil med en grafisk smukt opsat gave, lige til at printe. 

Pris: 1875,-

ESSENSREADING

Essensreadingen er min mest efterspurgte, og den kommer på en time og tre kvarter grundigt rundt om dit chart og din sjælsenergi. To readings er aldrig ens, for jeg lader mig intuitivt guide gennem dit chart, og taler ind i de energier, som gerne vil igennem til dig - de plejer at stå i kø, og derfor er det også min yndlings enkelt-læsning jeg laver. 

Pris: 1495,- el. 2395,-

BUSINESS READING

Hvis du har brug for at knække koden til din business, så kan Human Design være et glimrende værktøj til at få et dybere perspektiv på kompetencer, purpose og din rolle i livet. Når jeg taler om purpose, så er jeg imidlertid mere optaget af din væren end din gøren, så min business reading er ikke for dig, der kun vil ekspandere, jeg har dybden med. Kan bookes for dig alene eller sammen med din forretningspartner.

Pris: 5555,-

BRYLLUPS READING

En bryllupsreading er min mest udførlige reading og den består af 16-20 siders hæfte, der indeholder en kort introduktion til Human Design samt en i dybden men let formidlet reading af begge parter samt alt det fælles omkring kærlighed, kompromiser, konfliktløsning samt tips og tricks til større harmoni sammen <3

Hvordan foregår en Reading?

Jeg laver de fleste af mine readings online via Zoom, hvilket dels giver mulighed for at lave en mere 'ren' reading uden at din energi påvirker min og omvendt, og dels giver mulighed for at lave en optagelse af god kvalitet, som du får til evigt brug.

Forud for sessionen har du sendt mig dine fødselsdata, og jeg har tegnet dit chart op, hvilket jeg altid gør i hånden. Det er ikke en tegning du får, men et redskab jeg bruger til at se energierne, som de strømmer gennem dit unikke chart. 

Du vil altid få muligheden for selv at åbne ballet, da det føles vigtigt at starte sessionen med dine ord fremfor mine. Her vil jeg som oftest spørger ind til hvor meget du kender til Human Design, og hvordan det går med at bruge det i hverdagen. Her får jeg et indblik i det der fylder hos dig, og det giver mig altid en meget præcis fornemmelse af, hvor vi skal starte. 

Mine readings laver jeg gennem intuitiv guidance, og jeg har altid en oplevelse af, at det er dit chart der guider mig. 

Min fornemmeste opgave er at se, lytte og fornemme de budskaber, der gerne vil frem til dig, og formidle dem i et sprog, som taler til en dyb genkendelse inden i dig.

Bag grene_filter.png