top of page

Readings af din sjæls blueprint

james-coleman-RQgy3-OwepY-unsplash.jpg
evie-s-vSJpXjUzXPA-unsplash (1).jpg
Billede 13.12.2020 13_edited.jpg

Jeg tilbyder readings af din sjæls blueprint, hvor jeg ud fra min viden om Human Design og Gene Keys intuitivt tuner ind på de beskeder, som gerne vil igennem til dig lige netop nu. I mine læsninger fornemmer jeg flere lag af dig, og jeg ser hvilke temaer der har udspillet sig gennem dit liv, hvor du har været åben og sårbar for andres påvirkninger, og hvor du er kommet til at gemme på dine gaver.

 

En reading  er en påmindelse til dig om, hvem du er her for at være.

betonvæg
AKTIVER DIT DESIGN

FOR DIG DER IKKE FØR HAR MODTAGET EN READING

Du får en grundig indføring i dit chart, og lærer hvordan din energitype og autoritet opererer gennem dit unikke chart.

Vi taler ind i højere purpose, ved at se på dit inkarnationskryds, din profil samt de nordlige og sydlige måneknuder.

Herudover får du klarhed over dit selv gennem definerede centre og channels, og indsigt i de steder, hvor du er mest påvirkelig overfor conditioning.

Slutteligt guides du ind i en forståelse af, hvad der motiverer dig, og hvordan du bedst nærer dit system.

james-coleman-RQgy3-OwepY-unsplash.jpg

"Først tusind tak for din reading. For din grundighed, varme og formidable formidling. Du har virkelig en gave med ord og det er så dragende at lytte til dig fortælle om mit chart. Jeg oplever, at du har en kæmpe ballast og det gør mig tryg. Du formidler på en måde, så jeg forstår. Og mærker."

Billede 13.12.2020 13.58.47.jpg

FORSTÅ DINE GATES
 

Vi gennemgår alle dine gates, deres skygger samt potentialer og dykker ned i, hvordan temaer som melankoli, frygt og seksualitet udtrykker sig gennem dit chart. 

Det er en reading for dig som vil dykke endnu dybere ned i de temaer, som du har med dig.

laurence-ziegler-HbkEbi8SMxU-unsplash.jpg

UD AF SKYGGEN

Ud af skyggen er for dig som af den ene eller anden grund kæmper med at aktivere gaverne i dit design. Vi kigger i dybden af conditioning og undersøger begrænsende overbevisninger, skygger og andre blokeringer, som holder dig fra at træde helt og holdent ind i dit design.

Hvordan foregår en Reading?

Jeg laver de fleste af mine readings online via Zoom, hvilket dels giver mulighed for at lave en mere 'ren' reading uden at din energi påvirker min og omvendt, og dels giver mulighed for at lave en optagelse af god kvalitet, som du får til evigt brug.

Forud for sessionen har du sendt mig dine fødselsdata, og jeg har tegnet dit chart op, hvilket jeg altid gør i hånden. Det er ikke en tegning du får, men et redskab jeg bruger til at se energierne, som de strømmer gennem dit unikke chart. 

Du vil altid få muligheden for selv at åbne ballet, da det føles vigtigt at starte sessionen med dine ord fremfor mine. Her vil jeg som oftest spørge ind til hvor meget du kender til Human Design, og hvordan det går med at bruge det i hverdagen. Her får jeg et indblik i det der fylder hos dig, og det giver mig altid en meget præcis fornemmelse af, hvor vi skal starte. 

Mine readings laver jeg gennem intuitiv guidance, og jeg har altid en oplevelse af, at det er dit chart der guider mig. 

Min fornemmeste opgave er at se, lytte og fornemme de budskaber, der gerne vil frem til dig, og formidle dem i et sprog, som taler til en dyb genkendelse inden i dig.

Bag grene_filter.png
bottom of page