top of page
Billede 13.12.2020 13.19.37.jpg

HUMAN DESIGN

En genvej til dit højeste

Human Design er en genvej til at kende dig selv, og leve den mission du er kommet til jorden for at udføre. 

Jeg tilbyder intuitiv guidance, readings, workshops og forløb 1:1, i grupper eller online. 

HUMAN DESIGN READINGS

Jeg laver intuitive readings af dit, din families, dit barns eller din business partners design. Min største gave er at se andre i deres højeste lys, og formidle vejen derhen, så det for dig bliv lettilgængeligt og forståeligt hvad det vil sige at være i verden med lige netop dit design.

ESSENS READING

Billede 13.12.2020 13.39.45.jpg

Min mest solgte reading <3 Vi mødes på Zoom, og jeg tjekker ind med dig, hvor kendt du er med dit design. Hvis du kender dit design, får du stadig mit touch på din energi, men så vil vi hurtigt bevæge os langt dybere ind i din essens.

Pris 1875,- 

BASAL READING

Billede 13.12.2020 13.37.23.jpg

En basal reading er en gennemgang af dit unikke chart, som grundigt og overskueligt fortæller dig, hvad dine centre, channels, profil og type betyder for dig og din måde at være i verden på. Du bestiller via mail og modtager inden fire dage en lydfil fra mig. 
Pris 795,-

FORÆLDRE/BARN READING

Billede 13.12.2020 13.29.06.jpg

Human Design er den største gave til vores børn. Tænk engang, hvis blot vi selv var blevet mødt i og set som dem vi i virkeligheden er? Vi starter med en reading af dig, så af dit barn, ogslutter af med en læsning ind i jeres fælles relation.
Pris 2595,-

GIV EN READING I GAVE

De bedste gaver er altid dem, der for os til at føle os værdsat og set, som dem vi er. 
Lad mig give dine kære en dyb og indsigtsfuld oplevelse.

Fødsels reading_edited.png

FØDSELS READING

En reading i barselsgave til de nybagte forældre, med den information de skal bruge til at give deres barn den bedste
start på livet. Ikke en fuld reading, men en smuk og overskuelig "menu"
Pris 1199,-

Bryllups reading_edited_edited.png

BRYLLUPS READING

Et smukt udarbejdet hæfte på 16-20 sider, der indeholder en kort introduktion til Human Design, en reading af begge parter samt alt det fælles omkring kærlighed, kompromiser, samt tips og tricks til den anden
Pris 5555,-

Grønblå Lavendel Chakra Spa Massage Gavekort_edited_edited_edited.jpg

GAVEKORT

Gavekortet kan bruges til alle readings. 
Det er også muligt at sammensætte et helt unikt tilbud til dig, der måske lige har fået studenterhuen på, er fyldt fyrre eller som står midt i en overgang i livet
Værdien vælger du

Krystal salt

Pris: 795,-

BASAL READING

Med en basal reading modtager du en personligt indspillet lydfil, som indeholder en gennemgang af dit chart og alle de vigtigste elementer, så som type, profil, channels og circuitry. 

Din lydfil optages fra start og kun til dig, og den skal ses som et mere sammenhængende alternativ til de services du ellers kan finde på nettet, som guider dig ind i de enkelte dele. 

Pris: 2595,-

DIG & DIT BARN READING

Jeg blev selv mor til min datter i 2018, og jeg har fra starten af intuitivt guidet hende gennem hendes design. Hun er min største læremester, og det bedste vidnesbyrde for, hvad Human Design kan give os af konkrete værktøjer i vores daglige virke. Vi plejer at sige, at Human Design er for vores børn, og det bliver så tydeligt for mig, når jeg kan se hvor ubesværet min datter lever sit design. 

Pris: 1199,-

FØDSELS READING

En reading i barsels- eller dåbsgave til de nybagte forældre med den information de skal bruge til at give deres barn den bedste start på livet. Det er ikke en fuld reading, men en smuk og overskuelig "menu", hvor alle kan være med. 
Du modtager en pdf-fil med en grafisk smukt opsat gave, lige til at printe. 

Pris: 1875,-

ESSENSREADING

Essensreadingen er min mest efterspurgte, og den kommer på en time og tre kvarter grundigt rundt om dit chart og din sjælsenergi. To readings er aldrig ens, for jeg lader mig intuitivt guide gennem dit chart, og taler ind i de energier, som gerne vil igennem til dig - de plejer at stå i kø, og derfor er det også min yndlings enkelt-læsning jeg laver. 

Pris: 1495,- el. 2395,-

BUSINESS READING

Hvis du har brug for at knække koden til din business, så kan Human Design være et glimrende værktøj til at få et dybere perspektiv på kompetencer, purpose og din rolle i livet. Når jeg taler om purpose, så er jeg imidlertid mere optaget af din væren end din gøren, så min business reading er ikke for dig, der kun vil ekspandere, jeg har dybden med. Kan bookes for dig alene eller sammen med din forretningspartner.

Pris: 5555,-

BRYLLUPS READING

En bryllupsreading er min mest udførlige reading og den består af 16-20 siders hæfte, der indeholder en kort introduktion til Human Design samt en i dybden men let formidlet reading af begge parter samt alt det fælles omkring kærlighed, kompromiser, konfliktløsning samt tips og tricks til større harmoni sammen <3

bottom of page