top of page

GRAVIDITET OG FØDSELSFORBEREDELSE

For dig der er gravid

Du er gravid, og hvor er det smukt. Tillykke. Måske er du glad, måske er du utilpas, måske er det ikke helt gået op for dig endnu. En ting er imidlertid sikkert, du går ikke længere ubemærket hen.

Mange gravide oplever, at bulen på maven er en form for allemands eje, som andre kan røre eller ae, og en invitation til at andre kan fortælle dig om deres fødsler, betænkeligheder eller meninger om ALT der kan være mere eller mindre relateret til det at være gravid og snart at skulle føde. 

Hos Kvindens Fødsel er din mave imidlertid hellig, den er din, og det er dig der bestemmer, hvem der eventuelt må røre ved den og hvad du vil lægge øre til af andres fortællinger. Det er en vigtig øvelse, for når din baby melder sin ankomst, så vil der være rigtig mange, som har prøvet at have en baby før dig, og som ved alt muligt om det at have en baby. 

Her på siden kan du læse meget mere om, hvordan du som gravid forbereder dig følelsesmæssigt, mentalt og sjæleligt på din kommende rolle som mor. Du vil ligeledes kunne finde inspiration til øvelser og læse mere om de services, som Kvindens Fødsel tilbyder.

hands-2568594_1920_edited.jpg
bottom of page