top of page
Baby holding parent pinky finger

ET FØDSELSFORLØB MED HUMAN DESIGN

Fokus på din sande vej gennem transformationen fra gravid til fødende til mor

I dette forløb modtager du

  • Dybdegående essens reading af dit Human Design, hvor vi blandt andet kommer omkring, hvilke energier du har med dig, og hvad du har brug for støtte til udefra. Sessionen ser på hvem du er her som, og hvad din livsbane ønsker fra dig. Alt det relaterer vi til dine ønsker til din fødsel, og du får redskaber til hvordan du videre kan arbejde kropsligt, emotionelt og mentalt med at overgive dig til det kontrolslip det er at føde et barn. 

  • En healingssession med Rebozo og essentielle olier, som understøtter integreringen af dit unikke design. Der kan være gamle overbevisninger eller blokeringer som er parate til at slippe, hvilket vi møder kærligt under sessionen. 

  • To sessioner med fødselsforberedelse, hvor din fødselspartner er velkommen til at deltage. Her dykker vi ned i hvad der sker under fødslen, og vi afklarer hvad der er vigtigt for dig/jer at modtage støtte i. Som fødselshjælper kan jeg støtte dig fysisk, mentalt og emotionelt under fødslen, men jeg kan også være spaceholder og guide for din transformation og overgivelse. 

  • Fødselsstøtte fra tre uger før din terminsdato til to uger efter. Her er jeg på kald, og du kan ringe til mig døgnet rundt, når din fødsel går i gang. Herudover har vi ugentlige tjek in, hvor jeg hører om hvor du er i din proces. Vi tjekker ind på telefon eller via mail. 

  • Ca. to uger efter din fødsels har vi en samtalesession, hvor vi roligt og i dit tempo taler om hvordan fødslen har været og hvad der ellers fylder hos dig som ny mor. Du vil modtage støtte og guidance i det vi har åbnet op for før fødslen, og der vil være rum til at følelser og mentale billeder kan integreres. 

  • Ca. otte uger efter din fødsel modtager du en efterfødselslukning med rebozo tørklæder, hvor vi aktivt går ind og siger tak til energien der har arbejdet gennem dig siden før din fødsel, og vi giver kærligt slip på fødslens energi. Ikke så den kan fordufte ud af vinduet, men så den kan lande blødt og rart i dig. Vi lukker kun for det der er parat til at slippe med tillid til at alt er som det skal være. 

  • Bonus: en barselgave til din baby og dig, som kan støtte jer både i den første tid sammen og langt ud i fremtiden.
    Værdi: 965 kr. 


Din investering for et fødselsforløb med Human Design lyder på 12.395 kr. 

bottom of page